jelles home
jelles homejelles homejelles home

CAI HORST 2014

Na eerst in Zandhoven een nationale wedstrijd te hebben gereden. Volgt in april de aftrap van het internationale menseizoen voor het team van Jelle’s Home en Edouard Simonet. Een prachtige wedstrijd om het seizoen mee te beginnen en een mooi moment om te zien waar het team staat ten opzichte van de overige teams.

 

Met een score van 55,45 komt Edouard Simonet uit op een keurige 13e plaats in de dressuuruitslag. In een deelnemersveld van 35 internationale topmenners een score om tevreden mee te zijn.  De marathon verloopt bijzonder goed het team is goed op elkaar ingespeeld en de hindernissen verlopen soepel en zonder veel problemen. Met een 11e plaats (75,85 punten) sluiten we dit onderdeel af.

 

De afsluitende vaardigheid wordt binnen de tijd gereden, helaas vallen hier wel 2 balletjes. In de einduitslag bezet het team uiteindelijk de 11e plaats.

 

Met huiswerk voor de volgende wedstrijd en een tevreden gevoel over de eerste internationale wedstrijd van dit belangrijke menseizoen kijken we uit naar de volgende wedstrijd in Windsor (GBR).