jelles home
jelles homejelles homejelles home

CAI WINDSOR 2014

Mogen rijden in Windsor is een eer. Jelle’s home is er enorm trots op dat het Arabo-friese team van Edouard Simonet dit jaar is geselecteerd voor deze prachtige wedstrijd.

De ‘Royal-gardens’ van Windsor Castle  vormen ook dit jaar een prachtig decor voor een week van mooie paardensport in tal van disciplines.

 

 

Na een uitgebreide trainingsstage voorafgaand aan de wedstrijd is het team optimaal voorbereid om een mooie wedstrijd neer te zetten en de strijd aan te gaan met 30 andere vierspanteams.  

 

 

De dressuurscore  van 53,33 is een verbetering ten opzichte van de wedstrijd in Horst. Echter, gelet op de proef had er een betere score in mogen zitten. Al met al fijn om te merken dat de trainingen zijn vruchten afwerpen en het team steeds beter gaat draaien.

 

 

De marathon verloopt ook hier bijzonder goed! Met een 7e plaats laat het team maar liefst 24 andere teams achter zich. Een uitstekende prestatie die maar weer eens laat zien dat ook de marathon steeds beter verloopt en de arabo-friezen in dit onderdeel zeker niet onderdoen voor andere teams!

 

 

De vaardigheid wordt wederom verreden binnen de gestelde tijdslimiet maar evenals in Horst vielen ook hier helaas twee balletjes van de kegels.

 

 

De uiteindelijke 8e plaats is een fantastisch resultaat! Met de WEG in het achterhoofd ook een belangrijke graadmeting ten opzichte van de overige Belgische teams. Nu eerst het visier op de volgende wedstrijd in Saumur (FR).