jelles home
jelles homejelles homejelles home

IN VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN

Het nieuwe wedstrijdseizoen komt eraan!

 

Nog een paar weken en het outdoor wedstrijdseizoen 2014 gaat van start. Na een zachte winter kijken menner Edouard Simonet en zijn team Jelle’s Home uit naar de start van het nieuwe wedstrijdseizoen.
 

Na de laatste wedstrijd –het EK in Iszak (Hongarije)- kregen de paarden welverdiende rust in Frankrijk. Weer terug op stal in Neerpelt is de training begin dit jaar geleidelijk opgebouwd om optimaal aan de start te kunnen staan tijdens de eerste wedstrijd.
 

Het seizoen 2014 is, met de WEG in Normandië (F), een bijzonder belangrijk seizoen. Menner en team willen en zullen er alles aan doen om thuisland België te mogen vertegenwoordigen op deze Wereldruiterspelen. Deelnemen aan het WK in het land waar hij is opgegroeid is de grote droom van Edouard Simonet. 
 

Eind februari werd voor de eerste keer dit jaar getraind met vaste trainer Boyd Exell. Een mooie gelegenheid om tijdens twee trainingsdagen samen wat nieuwe opties te testen en langzaam aan weer de ‘puntjes op de i’ te zetten.
 

Het team zal dit seizoen enkele nationale wedstrijden in België rijden en daarnaast deelnemen aan diverse Internationale menwedstrijden. De definitieve wedstrijdkalender zal binnenkort worden gepubliceerd op de website van stal Jelle’s home: www. jelleshome.com. Via deze website of via onze facebookpagina kunt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

  • IN VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN
  • IN VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN
  • IN VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN