jelles home
jelles homejelles homejelles home

WELKOM EDOUARD!

Edouard Simonet nieuwe stalmenner Jelle’s Home

 

'Welkom Edouard!'

 

Na het vrij plotselinge vertrek van menner Sven Stuyck bij Jelle’s home verwelkomen wij menner Edouard Simonet die staat te popelen om aan de slag te gaan met het arabofriese vierspan. Edouard zal het span vanaf oktober trainen en  in de toekomst weer uitbrengen op wedstijd.

 

Al op de dag van de aankondiging van Svens vertrek was het tweevoudig wereldkampioen Boyd Exell die contact opnam met de stal. Zijn groom Edouard Simonet werd door hem voorgesteld als een uitstekende optie om de ontstane vacature in te vullen. Edouard, eveneens belg, trainde in de afgelopen jaren met regelmaat de paarden van de werelkampioen en is samen met Boyd, enorm enthousiast over het span van Jelle’s Home. Zij zien in het span wel voldoende potentie om uit te kijken naar een sportief succesvolle toekomst!

 

Na een eerste kennismaking en een proefdag werd al snel besloten samen te gaan werken en samen de uitdaging aan te gaan om tot een succesvolle voortzetting van het vierspan in de mensport te komen!

 

Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met Edoaurd en wensen hem ontzettend veel succes maar vooral ook heel veel plezier toe met de arabo-friezen!
 

We are realy looking forward to working with Edouard en wish him al lot of success but most of all a lot of fun with the arabo-frisians!

  • WELKOM EDOUARD!
  • WELKOM EDOUARD!
  • WELKOM EDOUARD!
  • WELKOM EDOUARD!