jelles home
jelles homejelles homejelles home

CAN ZANDHOVEN 2013

Op zondag 7 april werd op het fraaie terrein in Zandhoven stond de tweede A+C wedstrijd van het seizoen op het programma. Voor deze wedstrijd heeft Edouard wederom gekozen voor dezelfde samenstelling van zijn team als tijdens de eerste wedstrijd, een week eerder, in Puurs.

 

In Zandhoven nemen deze wedstrijd 6 vierspannen deel; een mooie gelegeheid om eens te zien waar het team staat ten opzichte van de collega-menners (voor zover daar zo vroeg in het seizoen al iets over te zeggen valt).

 

Edouard mag tijdens deze wedstrijd de spits afbijten: als eerste aanspanning mag hij zijn dressuurproef tonen aan de 3-koppige jury. De proef is zeer verzorgd en aanmerkelijk beter dan tijdens de vorige wedstrijd. Edouard is na afloop dan ook zeer tevreden! De jury beloont de proef met een fraaie score van 54,32.

 

De vaardigheid is een parcours van 'draaien - en - keren'. Met een balletje en 0,01 seconde tijdsoverschrijving blijft de teller in de vaardigheid staan op 3 punten. In de einduitslag wordt Edouard Simonet uiteindelijk fraai derde achter winnaar Gert Schrijvers en Glenn Geerts.

 

Resultaat Dressur: 54,32

Resultaat Vaardigheid: 3/0,00